Termeni si Conditii

Comenzi Online: Non-Stop

 

Program:

Asistenta clienti:

Luni-Vineri: 9:00 - 16:30

Sâmbătă: Doar on-line
Duminică: Doar on-line

Comenzile amplasate sambata si duminica se vor expedia catre clienti luni.

 

1.Transportul

 

Blackview.ro livreaza produsele din stoc oriunde in tara in termen de 24 – 48 ore ( durata de tranzit pentru Zona 2 este de 48 de ore).

Costul transportului este 25 Ron si este suportat de catre client. Serviciul de verificare colet este oferit intotdeauna si este gratuit.

 

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Cargus in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

2. Garanţia produselor

 

Produsele achizitionate beneficiaza de garantie 12/24 luni de zile pentru persoane juridice/persoane fizice in baza facturii si certificatului de garantie in original.

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru, sunt noi, dotate cu toate accesoriile originale. Deoarece produsele sunt importante din spatiul extra comunitar, in timpul operatiilor vamale de import produsele pot fi desfacute pentru verificari in concordanta cu legislatia in vigoare. Acest proces este normal pentru toate produsele importate din afara Uniunii Europene si nu presupune nici un risc pentru consumator. Produsele sunt noi, nefolosite si fara probleme functionale sau estetice.

Serviciu aditional inclus : Toate produsele oferite de Blackview.ro beneficiaza de serviciul Verificare Colet in mod gratuit.

Urmatoarele situatii duc la pierderea garantiei: urme de contact cu lichid in interiorul aparatului, urme de socuri mecanice - lovituri/zgarieturi, display sau touchscreen spart, utilizarea unor accesorii improvizate sau neaprobate de catre vanzator, interventia neautorizata asupra software-ului aparatului ( stergere IMEI, resoftare, schimbarea sistemului de operare cu alta versiune ), interventia unor persoane neautorizate in interiorul produsului, declansarea senzorilor de soc / apa din telefon. In cazul in care se observa unul dintre aceste lucruri, produsul va fi inapoiat clientului iar garantia va fi anulata. Garantia nu este transmisibila.

Produsele semnalizate in categoria Antisoc, Rezistente la Apa sau Praf se supun acelorasi termene si conditii. Aceste produse beneficiaza de proprietati si functionalitati suplimentare care le pot oferi o protectie sporita in caz de accidente, fata de echipamentele de uz comun. Perioada de solutionare a problemelor legate de garantie difera de la caz la caz si nu depaseste 30 zile lucratoare (in cazul in care sunt necesare piese ce nu se afla pe stoc in Romania).  In perioada de garantie, termenul mediu de solutionare a problemelor care fac obiectul garantiei este de 3-10 zile lucratoare.

 

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

ATENTIE! Telefoanele trimise pe garantie trebuie sa nu contina date personale sau sa fie parolate. In caz contrar telefonul va fi inapoiat clientului pentru trimiterea conforma.

 

 

Denuntarea unilaterala a contractului

 

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua livrarii produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor. Produsele care nu sunt ambalate corespunzator nu vor fi acceptate.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Returul produselor se poate face prin trimiterea produselor printr-o firma de curierat rapid, Cargus impreuna cu Certificatul de garantie in original (cu formularul completat si contul bancar al persoanei din factura) si o copie a facturii.

Exceptiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

a. Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate);

b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta, etc.);

 

Termenul de  Retragere - persoane fizice este de 14 zile calendaristice.

 

Returnarea baniilor pentru persoane juridice se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile de la receptionarea returului.

 

Dupa primirea coletului si constatarea starii initiale a produsului, vanzarea se va anula iar banii vor fi returnati cumparatorului.

Coletele trimise cu ramburs, in scopul returnarii banilor, nu vor fi luate in considerare.

 

 

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

 

3. Date personale

 

Informaţiile utilizatorilor site-ului Blackview.ro sunt necesare si vor fi folosite numai pentru livrarea produsului comandat.

 

 

4. Declinarea responsabilitatii

 

Blackview.ro depune eforturi continue pentru a minimaliza toate greşelile care pot apărea din editarea electronica sau manuală a informaţiilor prezentate prin site.  nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile/specificatiilor produselor prezentate în magazinul online, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societăţii de către fiecare producator.

Vă rugam să ne contactati in cazul in care depistati inadvertente in descrierea produselor la contact@blackview.ro.

 

 

5. Modalităţi de plată

 

Comanda poate fi achitata:

- Ramburs, in momentul predarii coletului

- Prin Card Bancar direct pe site prin mobilpay

- Plata in RATE prin mobilpay cu : CardAvantaj , Bt Star, Bonus Card  - Banca Transilvania, Garanti Bank si Credit Europe .  Plata in rate se poate face in 3 sau 6 rate dupa preferinta.

- prin OP in contul: RO07INGB0000999904875326 (se specifica produsul dorit in rubrica Detalii plata).

 

Plasarea comenzii reprezinta acceptul termenilor si conditiilor de catre Dumneavoastra.

 

 

Blackview Romania oficial prin

 

S.C. iHunt Technology import export S.A.

RO34184455

J29/330/2015

ING BANK : RO07INGB0000999904875326